Ruimtes

Bar - Café

In de ruimte bij binnenkomst van de jaren, de grote bar, kunt u borrelen met groepen tot 300 personen. Voor het reserveren van deze ruimte rekenen wij een zaalhuur van € 150,- en een minimumomzet van € 350,-

 

Restaurant

De eerste etage van Café de Jaren is vanaf 17.30 uur als restaurant in gebruik. Overdag kunt u hier lunchen, een high tea bestellen, borrelen en vergaderen in het Achterhuis.

 

Balkon (1ste etage)

Vanuit het restaurant loopt u het balkon op van Café de Jaren. Op het balkon kunt u lunchen, uw high tea nuttigen en dineren, maar ook een drankje drinken. U heeft een fraai uitzicht over de Amstel. Het is niet mogelijk om het balkon te reserveren. Ons balkon is 365 dagen per jaar geopend.

 

Terras

Aan de achterzijde van Café de Jaren bevindt zich ons fameuze terras. Het terras ligt aan het water. Boten kunnen afmeren aan onze steiger. U heeft uitzicht op de Amstel. Het is niet mogelijk om het balkon te reserveren. Ons balkon is 365 dagen per jaar geopend.

Geschikt voor borrels tot 40 personen.


Monument (begane grond)

Café de Jaren beschikt over 2 aparte ruimtes: het Achterhuis en het Monument. Op de begane grond vindt u het Monument, met uitzicht over de Amstel. Deze ruimte is met name geschikt voor borrels en buffetten.

Voor een borrelreservering rekenen wij een zaalhuur van € 75,- per dagdeel en

een minimumomzet van € 275,-.

U kunt hier met groepen voor borrels tot 80 personen en buffetten tot 55 personen terecht.

 

Achterhuis (1ste etage)

Café de Jaren beschikt over 2 aparte ruimtes: het Monument en het Achterhuis. In het Achterhuis, op de 1ste etage, kunt u vergaderen, lunchen, een high tea organiseren en dineren. Tijdens uw vergadering of diner kunnen wij de deuren sluiten, ten behoeve van de akoestiek.

In het Achterhuis kunnen 40 personen zitten.


Overzicht ruimtes

  Zitten    Staan    Geschikt voor
Bar - Café 100 300 Lunch, borrel
Restaurant 120 200 Lunch, high tea, borrel
Balkon n.v.t. 40 Borrel
Terras n.v.t. 40 Borrel
Monument* 35 80 Borrel & buffet
Achterhuis* 40 - Vergaderen, lunch, diner   

 

Vraag offerte aan