Lunchen Amsterdam bij Cafe de Jaren

Of u nu wilt bijtanken tijdens een dagje Amsterdam, een zakelijke bespreking heeft, of gewoon even lekker buiten de deur wilt eten met vrienden of familie; een lunch bij Café de Jaren kan altijd en met iedereen!

Lunchtoppers bij Café de Jaren

De lunchkaart in Café de Jaren is heerlijk gevarieerd. Wij hebben een ruim assortiment rijk belegde broodjes. Kies voor zoet of hartig, voor vis, vlees of vegetarisch! Daarnaast serveren we heerlijke salades, soepen en warme gerechten.

Heeft u moeite met kiezen? Ga voor één van onze lunchtoppers; de ciabatta specials! Stevige trek? Ook onze stoofschotel, lasagne of spaghetti zijn de moeite meer dan waard.

Offerte aanvragen


Komt u lunchen bij Café de Jaren?

Lunchen kan bij ons alle dagen van de week. Zomers kunt u een plekje vinden op ons zonnige terras aan de Amstel en ook op ons balkon is het buiten genieten. Natuurlijk kunt u altijd binnen in het café terecht.

In Café de Jaren is het ook mogelijk om met grotere groepen te lunchen. Vanaf vijftien personen kunt u een heerlijke groepslunch bestellen. Indien gewenst kunt u met uw gezelschap ‘privé’ genieten in het Monument of het Achterhuis.

Lekker lunchen buiten de deur? U bent welkom in Café de Jaren in Amsterdam.